Zumba Kids

Sportsaurusz Vanca Dániel tornatanár és zumba oktató is egyben. Koncertünkön dalainkra és más dalokra zumbázni tanítja a gyerekeket és szüleiket. Mondanom sem kell, csere póló kötelező! 🙂

Ezt a gyerekkoncertünket nem csak fesztiválokra, város és falunapokra ajánljuk, hanem wellness családbarát szállodák részére és sportrendezvényekre is.

A gyerekeknek szóló zumba, vagy más néven Zumba Kids, egy rendkívül népszerű mozgásforma, amely a gyerekek fizikai fejlődését segíti elő, miközben szórakoztató és élvezetes tevékenység is egyben. A zumba egy olyan fitnesz program, amely különböző táncstílusokat, mint például salsa, merengue, hip-hop és reggaeton ötvöz aerobik mozdulatokkal.

A Zumba Kids kifejezetten a 4-12 éves korosztály számára lett kialakítva, figyelembe véve a gyerekek fejlődési szükségleteit és érdeklődési körét. A foglalkozások során a gyerekek játékosan ismerkednek meg a különböző táncstílusokkal, miközben fejlesztik koordinációs képességüket, ritmusérzéküket és testtudatukat.

A Zumba Kids órák gyakran tartalmaznak csapatjátékokat, versenyeket, és különböző táncos kihívásokat, ami tovább növeli az órák szórakoztató jellegét, és segít a gyerekek közötti közösség építésében. Ezek az órák kiválóan alkalmasak a gyerekek energia levezetésére, és hozzájárulnak a fizikai állóképesség, az erőnlét fejlődéséhez is.

A Zumba Kids tehát nem csupán egy szórakoztató tevékenység, hanem egy olyan mozgásforma, amely elősegíti a gyerekek egészséges fejlődését, a testi aktivitás fontosságának megértését, miközben önbizalmat és a közösség iránti érzékenységet is fejleszt. Egyben hozzájárul a zenei és tánckultúra megismertetéséhez is a gyerekekkel.