A titkos összetevő … Gasztro gyerekkoncert

Mr. Ping elárulta nekünk legnagyobb titkát, minden étel titkos összetevőjét, amit mi is megosztunk a gyerekekkel. Vidám, sütéssel-főzéssel, evéssel-ivással kapcsolatos gasztro műsor, ahol a gyerekekkel játszva készítjük el a rendezvény arculatához megfelelő ételt / italt.

Saját dalok mellett Lakoma előtt, Majorságudvar, Macskabár, más ugyanilyen témakörű dalokat is játsszunk.

Milyen hatása van a Tilu és Én gyerekkoncerteknek?

Segíti a zenei fejlődést (zenei memória)

Önbizalom növelő az aktív részvétel által

Közösségi élményt nyújt

Fejleszti a szociális készségeket

„Kifejlődik” a nevetőizom és a buli utáni fáradság

Mr. Ping a „Kung Fu Panda” animációs film egyik szereplője, aki Po, a főszereplő nevelőapjaként jelenik meg. Mr. Ping egy lelkes és tehetséges kacsaséf, aki saját tésztázóját vezeti a filmekben. Ő az, aki Po-t felnevelte és tanította meg a főzés alapjaira.

Ez a karakter kiváló példa lehet a gyerekek számára a főzés iránti szenvedélyről és a kulináris hagyományok értékéről. Mr. Ping szerepe a filmekben rámutat arra, hogy a főzés milyen fontos szerepet játszik kultúránkban és közösségeinkben. A főzés itt nem csak az élelem elkészítését jelenti, hanem a szeretet, a gondoskodás és az önkifejezés eszköze is.

Mr. Ping alkalmazása egy gasztro gyerekkoncert keretein belül tehát tökéletes lehetőség lenne arra, hogy a gyerekek számára bemutassuk a főzés és az étkezés örömét. A karakter népszerűsége és humoros, mégis szeretetteljes megközelítése segíthet a gyerekeknek megszeretni a főzést és megérteni annak kulturális és táplálkozási jelentőségét.

Még több tematikus gyermekműsorok